διαφημισεις

style="display:block" data-ad-format="fluid" data-ad-layout-key="-gy+i-1v-b4+su" data-ad-client="ca-pub-1076069104982771" data-ad-slot="3193834661">

Σάββατο, 4 Μαΐου 2013

ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ.Ο ΠΑΠΑ ΚΑΦΑΤΟΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ,ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΚΙ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ,ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ. ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΜΕΝΟΣ, ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ Τ ΑΜΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΑΓΓΕΛΙΟ, ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΣΑΒΡΑΧΑ,ΤΡΕΧΕΙ ΑΓΚΟΜΑΧΩΝΤΑΣ,ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ, ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΥΜΑΕΙ ΞΕΓΛΩΣΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ.ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ,ΣΦΗΝΩΜΕΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ, ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΟΥΛΑ ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ,ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΜΥΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΤΑ ΚΟΝΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΒΗΣΤΑ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑΡΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΙΓΑΛΙΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΧΑΛΙΚΙΣΜΟΣ, ΣΑΝ ΑΛΟΓΟ ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.
--ΕΡΧΕΤΑΙ!!ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
ΟΛΟΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΕΞΩ,ΡΟΔΙΖΕ ΠΙΑ Η ΑΝΑΤΟΛΗ, Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΕΛΟΥΣΕ. ΒΑΡΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ,ΤΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΓΑΒΓΙΣΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ. ΚΙ ΟΛΟΜΕΜΙΑΣ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΓΟΥΡΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ, ΞΕΣΤΗΘΩΜΕΝΟΣ, ΜΟΥΣΚΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ,ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΧΑΛΑ,ΣΥΝΕΠΑΡΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ,ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΜΑΥΡΟΣ ,ΑΠΟΚΟΝΤΟΣ, ΜΕ ΞΕΠΛΕΚΑ ΜΑΛΛΙΑ Ο ΓΕΡΟ ΠΑΠΑ ΚΑΦΑΤΟΣ.ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΙΝΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΥΔΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ, ΕΔΩΚΕ ΕΝΑ ΣΑΛΤΟ Ο ΠΑΠΑΣ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΜΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΕΣ:
---ΧΡΙΣΤ0Σ ΑΝΕΣΤΑΚΑΣ ΜΩΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!ΦΩΝΑΞΕ.
Η ΓΝΩΡΙΜΗ ΠΟΛΥΤΡΙΜΜΕΝΗ ΛΕΞΗ,"ΑΝΕΣΤΗ" ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΞΑΦΝΙΚΑ,ΠΟΛΥ ΦΤΕΝΗ , ΜΙΚΡΗ ,ΜΙΖΕΡΗ.ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΑ.ΠΛΑΤΥΝΕ Η ΛΕΞΗ,ΘΕΡΙΕΨΕ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ.ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΛΩΣΣΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ,ΕΣΠΑΣΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, Ο ΓΕΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΕΞΗ, ΕΝΙΩΘΕ ΠΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ,ΣΕΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΠΟΙ ,ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ......
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ, ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: